In acest blog veti gasi in special retete incercate de pe alte bloguri.....Eu am invatat sa gatesc datorita acestor bloguri si sunt mandra ca am reusit!!!Fara voi nu as stii acum decat sa prajesc niste cartofi:))))Va multumesc!!Acest blog va este dedicat in totalitate!

vineri, 3 septembrie 2010

Raffaello:)




Ingrediente:

150 gr zahar pudra
200 gr lapte praf
200 gr nuca de cocos
unt 1 pachet
o punga mica napolitane cu vanilie
esenta de rom
migdale pentru umplut(eu nu am pus)

Atentie mare folositi paletele pentru framantat ale mixerului deoarece compozitia obtinuta e foarte tare si poate rupe paletele de crema sau le poate stramba!!!!
Mixam untul(sa fie la temperatura camerei) cu zaharul bine,adaugam laptele praf,nuca de cocos(opriti un pumn pentru tavalire) si napolitanele maruntite(in palma sau cu o sticla).
Dam la frigider pentru o jumatate de ora dupa care facem bilute,punem cate o migdala in mijloc daca dorim si le tavalim prin nuca de cocos.Sunt bune si imediat dar cel mai bine e sa mai fie lasate la frigider cateva ore deoarece vor deveni ca niste bomboane cumparate:)
Este incredibil cat de mult seamana cu bomboanele originale.Reteta este preluata de pe blogul Teo`s Kitchen.Multumesc Teo!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...