In acest blog veti gasi in special retete incercate de pe alte bloguri.....Eu am invatat sa gatesc datorita acestor bloguri si sunt mandra ca am reusit!!!Fara voi nu as stii acum decat sa prajesc niste cartofi:))))Va multumesc!!Acest blog va este dedicat in totalitate!

joi, 9 septembrie 2010

Ciorba de perisoare



In primul rand as vrea sa va spun ca nu prea imi plac ciorbele...cand eram mica nu mancam o ciorba nici batuta din cauza legumelor si a patrunjelului....eventual daca ciorba era strecurata poate o mancam dar altcumva nu.Insa de ceva timp simt nevoia sa mananc o ciorba din cand in cand.Problemele mele cu legumele si patrunjelul au ramas aceleasi deci veti observa ca este o ciorba cam saracacioasa dar mie mi a placut enorm.O recomand in special celor mofturosi ca si mine:P.Reteta o am de la o f buna prietena Carmen.Ms!!

Ingrediente pt perisoare:

carne tocata
o ceapa
1 ou

Ingrediente pt ciorba:

un morcov
o ceapa
2 cartofi
1 ou
bulion

Amestecam carnea tocata cu un ou si o ceapa tocata marunt.Punem sare dupa gust si facem bilute.Intr o oala punem la fiert ceapa,cartofii si morcovul taiate dupa cum ne place.Cand cartofii sunt aproape fierti adaugam perisoarele.Cand s au fiert perisoarele adaugam un ou batut si amestecam incontinuu dupa care adaugam bulionul,sare sau vegeta dupa gust.Mai lasam sa fiarba 2 3 minute si oprim ciorba.A iesit delicioasa.

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...