Negresa
Ingrediente:
1 ou
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana lapte caldut
2 cani faina
1 lingura bicarbonat rasa
un borcanel mic de gem sau cat va doriti daca nu va place nu puneti deloc
3 linguri de cacao
1 cana nuca macinata
1 mana de nuca de cocos
o mana de stafide inmuiate in rom
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul.Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina,cacaoa,nuca de cocos si cea macinata,stafidele si totul de omogenizeaza bine.Punem compozitia in tava tapetata cu faina sau cu hartie de copt si o dam la cuptor aproximativ o ora...verificam cu o scobitoare sa vedem cand este gata.Se poate servi asa sau o puteti servi cum am facut eu:am realizat o glazura din 2 ciocolate milka cu lapte,smantana pentru gatit 200ml si 50gr unt le am amestecat pe foc pana s a topit ciocolata si untul(atentie fara sa fiarba) am lasat un pic sa se raceasca dupa care am turnat glazura peste negresa si am presarat nuca de cocos.Dati pt cateva ore la frigider dupa care serviti:)
Buna!!!Am incercat reteta ta de Negresa si mi`a iesit foarte buna!!!o sa iti urmaresc blog`ul in continuare.pup
RăspundețiȘtergereMs mult...ma bucur ca ti a placut...si tu ai un blog foarte dragut.pup
RăspundețiȘtergerecate tavi ai facut ?
RăspundețiȘtergereo singura tava
RăspundețiȘtergere