In acest blog veti gasi in special retete incercate de pe alte bloguri.....Eu am invatat sa gatesc datorita acestor bloguri si sunt mandra ca am reusit!!!Fara voi nu as stii acum decat sa prajesc niste cartofi:))))Va multumesc!!Acest blog va este dedicat in totalitate!

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Scrambled eggs

Am revenit cu poza asa cum am promis.....Reteta este incercata de pe Le Blog Piquant si jur ca e cea mai buna omleta pe care am mancat o vreodata mai ales ca eu nu suportam omleta pana sa o incerc pe aceasta.

Ingediente 2 portii:
6 oua
o bucatica de unt
sare dupa gust

Punem ouale intregi intr o tigaie neincinsa,adaugam si untul si sarea.Punem tigaia pe foc si incepem sa amestecam.Daca ouale se incheaga prea repede mai luam tigaia de pe foc si amestecam incontinuu.Cand ouale sunt gata 90% luam de pe foc si servim.Pofta buna!

3 comentarii:

  1. delicioasa omleta sant mai mult ca sigura ca mi-ar placea,eu sant innebunita dupa omlete de tot felu adica cu orice in ea!pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Kriss! Ma bucur ca ti-au placut! Te mai astept in vizita. Pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superrrr....m a incantat faptul ca sunt facute in proportie de 90%...mie nu mi plac prea uscate plus ca untul le da un gust aparte...ms mult..pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...