Ingrediente:
250 gr faina
1/2 cub drojdie
1/2 lgt sare
1/2 lgt zahar
2 lg si jumatate ulei
125 ml lapte(apa)
sos de pizza
salam
cascaval
Inmuiem drojdia in lapte caldut.Intr un castron adaugam faina,sarea,zaharul,ulei si laptele cu drojdia.Framantam bine.Mie aluatul mi a mai cerut faina asa ca am completat cat a fost nevoie.Punem ulei pe blatul de lucru,asezam aluatul si incepem sa l intindem cu sucitorul.Cand e gata adaugam sosul de pizza,cascavalul si salamul si rulam.Taiem cu un cutit bine ascutit trecut prin jet de apa rece,feliute cat ne dorim de subtiri/groase.Dam la cuptorul incins la 200 de grade pentru 20-25 de minute.Sunt nemaipomenite,se fac asa de repede si puteti pune ce topping uri doriti.Mie imi place asa mai simplu.Sosul de pizza l am facut eu:am pus un paharel de sos de rosii Passata de la Olimpia si oregano si am amestecat bine.Ii da pizzei o aroma unica.Reteta este incercata de pe Culinar.ro Forum!Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu